Stack 2 ervaring en product info

pot stack 2
Productomschrijving
Stack 2 is een afslankproduct dat hoofdzakelijk uit kruiden bestaat. Deze ingrediëntencombinatie stimuleert de vetverbranding en de stofwisseling. Met Stack 2 kun je op een verantwoorde manier snel afvallen. Je hebt geen hongergevoel, je kunt om de 3 uur eten en je hebt voldoende energie om te sporten. Door de toevoeging van N-Acetyl-Tyrosine werk je naast het afvallen direct aan het opbouwen van explosieve spierkrachten. Bye bye fat and hello muscles! Rhodiola Rosea is toegevoegd om te zorgen dat je in meer in balans komt. Rhodiola Rosea staat bekend om haar rustgevende werking (stressbestendig) en het vergroten van je uithoudingsvermogen.

MDY levert zeer kwalitatieve producten met uitsluitend A ingrediënten die onder zeer strenge controle worden geproduceerd. Desalniettemin kan het zijn dat Tribulus in combinatie met een ander kruid of cafeïne een reactie te weeg brengt in het lichaam die de resultaten van eventuele WADA controles kan beinvloeden. Wij raden topsporters en andere sporters, die regelmatig te maken hebben met WADA controles, het gebruik van dit product sterk af.

Dosering:
Neem maximaal 3 capsules Stack 2 per dag
Gebruiksmoment:
Neem de 1e capsule tijdens het ontbijt, de 2e bij de lunch en de 3e een uur voor je training. Op niet trainingsdagen neem je de 3e capsule bij het avondeten. Niet later innemen dan 18.00 uur i.v.m. slapeloosheid.
Ingrediënten:
Zie voedingswaardetabel. Hulpstoffen: Gelatine (E421 capsule), Tricalcium phosphaat, Magnesium stearaat, Silicium dioxide. Bevat soja.
Voordelen:
*Meer energie
*Stimuleert de vetverbranding
*Vermindert hongergevoel
*Positieve invloed op stofwisseling
*Bevordert alertheid, concentratie en zelfvertrouwen
Bewaaradvies:
Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren.
Waarschuwing:
Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van stimulerende en andere middelen, zoals bijv. cafeïne of medicijnen. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens een zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Raadpleeg in geval van overdosering onmiddellijk een arts. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.
Frequently Asked Questions:
Wat is Rhodiola Rosea? Rhodiola staat bekend om zijn “adaptogenen” werking. Dat wil zeggen het is een “energize balancer”. Zorgt dat er een balans ontstaat als bij Ying en Yang. Daarnaast draagt Rhodolia bij aan zenuwversterking. Stress is vaak de oorzaak dat je de dagelijkse dingen niet goed verlopen. Dat stress een negatieve invloed heeft op je libido ligt voor de hand. Door de Rhodiola ontstaat er een zekere rust waardoor je minder stressgevoelig bent en in deze ontspande sfeer gaat een en ander beter functioneren. Tot slot vergroot Rhodiola het uithoudingsvermogen. Wat is het verschil tussen Stack 2 en Stack 5 Ephedra Free? Het exacte verschil zit in de werking van de kruiden. De kruiden in Stack 2 capsules zijn meer gericht op het stimuleren van je zenuwstelsel waardoor je explosieve kracht en de vetafbraak toenemen. Van Stack 2 krijg je een stoot energie en zullen alle processen in je lichaam in een iets hogere versnelling komen. Dit zorgt ervoor dat je prestaties en uithoudingsvermogen, maar ook je vetverbranding zullen toenemen.

Dit merk je o.a. aan een iets snellere hartslag, een alert gevoel en een lichte verhoging van je lichaamstemperatuur. Ook als je niet sport is Stack 2 effectief, omdat het ervoor zorgt dat je calorieverbruik in rust toeneemt en je eetlust geremd wordt. Kort gezegd, verbrand je dus meer calorieën, terwijl je minder eet. Hierdoor val je dus af. De kruiden in Stack 5 zijn meer gericht op het in omloop brengen van opgeslagen vetten om die vervolgens tijdens een training of activiteit sneller te verbranden. Daarbij brengen de ingrediënten van Stack 5 je lichaam in de ideale situatie om vet te verbranden. Dit merk je aan het feit dat je lichaamstemperatuur iets stijgt en dat je iets sneller zweet als je Stack 5 gebruikt. Omdat je lichaam met Stack 5 opgeslagen vetten gemakkelijker verbrand en omdat dit product tevens je eetlust remt én je spijsvertering verbetert, kun je met Stack 5 ook goed afvallen.

Je herkent Stack 5 aan de blauw gele capsule. Is je voornaamste doel extra energie, kies dan voor Stack II Improved Formula. Hoe weet ik welke Stack het best geschikt is voor mij? Omdat je van Stack 2 veel energie krijgt, is het alleen zinvol dit product te gebruiken als je deze energie ook daadwerkelijk kwijt kunt. Als je een kantoorbaan hebt, kan het zijn dat de stoot energie die je krijgt van de gele capsules, iets teveel van het goede voor je is. Als je juist behoefte hebt aan energie, omdat je bijvoorbeeld op een energiebeperkend dieet zit of energie nodig hebt om te gaan sporten, is Stack 2 wel een slimme keuze.

Wil je uitsluitend meer vet verbranden tijdens het sporten of tijdens je dagelijkse activiteiten, dan kun je het beste Stack 5 kiezen. Beide producten remmen je eetlust en zorgen ervoor dat je minder trek hebt in snacks en zoetigheid. Dus twijfel je tussen beide producten, laat het dan afhangen van de mate waarin je beweegt en de behoefte die je hebt aan extra energie. Waarom moet ik na 4 weken een rustperiode inlassen? Na 4 weken begint je lichaam aan de bestanddelen van Stack 2 te wennen. Dit heeft tot gevolg dat de resultaten die je wil bereiken kleiner en minder zullen worden. Als je na een rustperiode van 4 weken weer begint met het innemen van Stack 2, dan zal je lichaam weer optimaal op de bestandsdelen reageren.