Gebruiken van anabolen

gespierd door anabolen

Je kunt anabolen op verschillende manieren gebruiken en toedienen. De bekendste vorm is toch wel de vorm waarin je de anabolen door middel van een injectienaald direct je lichaam injecteert. Dit is tevens de meest effectieve manier om de juiste dosering aan steroiden je lichaam in te krijgen. Doordat je de anabolen direct je lichaam injecteert worden ze ook sneller en beter opgenomen door je lichaam. Echter kleven er ook enkele risico’s aan deze methode. Zo is het grootste nadeel van deze methode dat je op de juiste manier moet injecteren, omdat dit anders grote gevolgen kan hebben.

Er zijn ook capsules waardoor je anabolen oraal in kunt nemen. Dit is een methode die iedereen wel kan en waarbij, in tegenstelling tot het injecteren, geen speciale kennis voor nodig is. Echter is hierbij het nadeel dat de capsules met steroïden eerst langs je lever moeten. Allereerst is je lever niet heel blij met de chemische stoffen die in de capsule zitten, daarnaast begint je lever al gelijk met het afbreken van de werkzame stoffen. Het innemen van capsules is daarmee een veiligere methode, echter ook minder effectief dan het injecteren. metamedicavumc.nl : anabolen shop

Positieve effecten

Er zijn een behoorlijk aantal positieve effecten te signaleren bij het gebruik van anabolen. Zo wordt ten eerste de opbouw van spieren versterkt en de afbraak er van geremd. Daarnaast verlies je meer vet dat je niet nodig hebt. Een ander positief effect is dat je spieren zich sneller en beter herstellen, waardoor je ze weer eerder en zwaarder kunt belasten.

Negatieve effecten

Echter zijn er ook een aantal negatieve effecten te ondervinden. Zo klagen de meeste gebruikers over een vettere huid en het produceren van meer acne op gezicht en rug. Daarnaast zijn er nog meer bijwerkingen mogelijk bij het gebruik van anabolen.