Amino X-Plode

amino x plode
Productomschrijving
Amino X-Plode is een vloeibaar voedingssupplement dat per ampul maar liefst 10.000 mg vrije vorm aminozuren bevat. Vrije vorm aminozuren zijn de snelst-opneembare aminozuren voor je lichaam omdat ze al klaar zijn voor opname. Amino X-Plode bevat een hoge dosis van de aminozuren Glycine, L-Arginine en L-Ornithine, welke de spieropbouw versnellen door, op geheel natuurlijke wijze, de activiteit van groeibevorderende hormonen zoals insuline te vergroten. Daarnaast heeft Amino X-Plode een positieve invloed op de verlaging van je vetpercentage en stimuleert het je immuunsysteem. Amino X-Plode is een must voor sporters die op geheel natuurlijke wijze, snel vooruitgang willen boeken. Het helpt om je prestaties te verbeteren en stimuleert een optimale groei en herstel van je spierweefsel.
Dosering:
op trainingsdagen 1 ampul
Gebruiksmoment:
Direct na het trainen of voor het slapen gaan.
Ingrediënten:
Water, aminozuren, citroenzuur (E330), natuurlijke smaakstoffen, aspartaam (E951, bevat een bron van fenylalanine), sorbinezuur (E200), acesulfame K (E950), Calciumpantothenaat, Pyridoxine hcl, Thiamine hcl
Voedingswaarde:
VOEDINGSWAARDE
Samenstellingper 25 ml 100 ml
Energie 170kJ/ 40 kcal 680kJ/ 160 kcal
Eiwitten 10 g 40 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Vetten 0 g 0 g

 

Voordelen:
* 10.000 mg Free Form Aminozuren per ampul!
* Hoge dosering Glycine, L-Arginine en L-Ornithine
* Wordt direct door het lichaam opgenomen
* Versnelt de spieropbouw
* Vergroot op natuurlijke wijze GH afgifte
* Razend snel spierherstel
* Helpt vetpercentage te verlagen
Bewaaradvies:
Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren.
Waarschuwing:
Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Frequently Asked Questions:
Waarin verschilt de Amino X-Plode van aminozuren in capsule- of tabltvorm?
Zoals gezegd zijn de aminozuren in de X-Plode al klaar om direct opgenomen te worden door je spieren. Op sommige momenten is een snelle opname cruciaal. Na een zware training bijvoorbeeld. Daarom kun je op dit moment beter een aminozurensupplement kiezen dat snel wordt opgenomen. Aminozuren in capsules of tabletvorm zijn daarentegen weer gemakkelijker in gebruik. Je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe en ze zijn snel in te nemen.Nadeel is wel dat er in een capsule of tablet niet zo veel aminozuren passen, waardoor je er dus relatief veel van moet innemen. Ook zijn sommige aminozuren tabletten erg groot en als je er dan dagelijks een stuk of tien van moet innemen kan dat je tegen gaan staan. Tenslotte is de opnamesnelheid van capsules en tabletten beduidend minder dan vloeibare aminozuren. Dit heeft te maken met het omhulsel van de capsule en de tabletcoating die eerst op moeten lossen voordat de aminozuren vrij komen. De aminozuren in tabletten komen over het algemeen het minst snel vrij omdat tabletten ook nog allerlei vulstoffen bevatten die ook nog op moeten lossen. Je zou voor aminozuren in capsules of tabletvorm kunnen kiezen als je geen mogelijkheid hebt om shakes te drinken, of als je niet van shakes houdt bijvoorbeeld. Ook zijn capsules en tabletten gemakkelijk mee te nemen op vakantie en zijn ze beter geschikt voor mensen die onderweg zijn.